Servicii

AcasăServicii

Serviciile noastre

Fiecare proiect este tratat cu aceeași atenție și profesionalism, iar experiența noastră îndelungată în domeniu ne permite să oferim servicii rapide și eficiente.

Curățenie generală

Curățarea generală este o igienizare profundă a tuturor suprafețelor accesibile dintr-o locuință sau birou, în care sunt incluse: mobilierul, ușile, ferestrele, obiectele sanitare, caloriferele, electrocasnicele etc.

Curățenie de întreținere

Curățenia de întreținere are ca scop colectarea și degajarea resturilor menajere, aspirarea și spălarea podelelor precum și o curățare de suprafață a suprafețelor din bucătărie și băi.

Curățarea tapițeriilor

Procedeul de injecție/extracție este o metodă eficientă pentru a curăța marea majoritate a tapițeriilor. Această metodă poate fi folosită cu succes pe diverse materiale și piese de mobilier: mochete, canapele, fotolii, scaune și covoare.

Curățenie după constructor

Curățenia după constructor este o etapă esențială în finalizarea unui proiect de construcție și reprezintă procesul de curățare și pregătire a unei clădiri pentru a fi utilizată în condiții optime.
Curatenia generala
moon dots black opacity opt

Alte servicii

De asemenea oferim servicii profesionale de curățenie pentru hale industriale, parcări și fațade de clădiri, dar și servicii de alpinism utilitar. Avem o echipă de specialiști cu experiență în acest domeniu și folosim echipamente și produse de înaltă calitate pentru a asigura că îndeplinim standardele de curățenie cele mai înalte.

Hale
industriale

Parcări

Fațade
clădiri

Alpinism
utilitar

moon dots black opacity opt

Servicii de curățenie profesionale

Vezi politica de confidențialitate

Date de contact

Telefon: 0746 340 226
Telefon: 0745 410 189
Email: contact@curățenieclujnapoca.ro